L'actor i la memòria. Arts escèniques, creativitat i neurociències - Fons Sastre, Martín Bienvenido (Signa: Revista de la Asociación Española de Semiótica, 2018)
Reseña de la Dra. Patricia Trapero del libro "L'actor i la memòria. Arts escèniques, creativitat i neurociències" editado por el Dr. Martín B. Fons Sastre