El professor Albert Hauf - Roca, Rafael (Revista de lenguas y literaturas catalana, gallega y vasca, 2012)
Un dels professors del Departament de Filologia Catalana que més fascinavaels alumnes que iniciàrem els estudis de l’antiga llicenciatura en filologia hispànica(secció valenciana) durant el curs 1989-1990...