RESEÑA de: Cerdà, Jordi ; Reina Bastardas, María ; Cingolani, Stefano M. ; Riquer, Isabel de ; Massip, Francesc ; Simó, Meritxell. Literatura europea dels orígens : Introducció a la Literatura romànica medieval. Barcelona : Editorial UOC , 2012. ISBN: 978-84-9788-491-4 - Butinyà, Júlia (Revista de lenguas y literaturas catalana, gallega y vasca, 2012)
-