RESEÑA de: Veny, Joan. Petit atles lingüístic del domini català : vol. III. Barcelona : Institut d’Estudis Catalans , 2011. ISBN: 978-84-9965-096-8 - Campmany Jané, Elisenda (Revista de lenguas y literaturas catalana, gallega y vasca, 2012)
-