RESEÑA de: Llull, Ramon. Blaquerna. Traducció romanesa de Jana Balacciu Matei. Pròleg de Joan Santanach i Suñol Bucarest : Editura Meronia , 2011. Col·lecció Biblioteca de Cultur Catalan. ISBN: 978-973-7839-74-9 - Montoliu Pauli, Xavier (Revista de lenguas y literaturas catalana, gallega y vasca, 2012)
-