Semblanza de José Ferrater Mora (1912-1991) - Abad, Francisco (Revista de lenguas y literaturas catalana, gallega y vasca, 2012)
Se traza una breve semblanza intelectual del filósofo José Ferrater Mora S’ofereix una semblança intel·lectual del filòsof José Ferrater Mora