Martí Mestre, Joaquim. Diccionari de Josep Bernat i Baldoví (1809-1864)en el seu context històric. València : Denes editorial, 2011 - Ferrando Francés, Antoni (Revista de lenguas y literaturas catalana, gallega y vasca, 2011)
-