RESEÑA de : Veny, Joan i Pons, Lídia. Atles lingüístic del domini català. Vol. I (2001); Vol. II (2003); Vol. III (2006). Barcelona: Institut d’Estudis Catalans - Campmany Jané, Elisenda (Revista de lenguas y literaturas catalana, gallega y vasca, 2010)
-