RESEÑA de : Medina, Jaume. De l’Edat Mitjana al dos mil. Estudis sobre la tradició clàssica a Catalunya. Barcelona: Publicacions Internacionals Catalanes, 2009 - Gros Lladós, Sònia (Revista de lenguas y literaturas catalana, gallega y vasca, 2010)
-