RESEÑA de : Bernat i Baldoví, Josep. La tradició popular i burlesca. Catarroja / Barcelona: Editorial Afers, 2009 - Ferrando i Francés, Antoni (Revista de lenguas y literaturas catalana, gallega y vasca, 2010)
-