Utillatge agrícola en inventaris valencians dels segles XIV, XV i primera meitat del XVI - Martí Mestre, Joaquim (Revista de lenguas y literaturas catalana, gallega y vasca, 2025)
L’objectiu d’aquest article és donar a conéixer i estudiar l’utillatge agrícola medieval des d’una perspectiva lexicosemàntica. Es comprova així la importància dels inventaris per a l’estudi del lèxic professional antic. La documentació en la qual es basa aquest treball està constituïda per relacions de béns valencianes manuscrites inèdites dels segles XIV, XV i primera meitat del XVI.