RESEÑAS - Moreta, Ignasi; Pérez Isasi, Santiago; Butinyà, Júlia (Revista de lenguas y literaturas catalana, gallega y vasca, 2021)
RESEÑAS de: - Manent, Marià. "L’aire daurat. Com un núvol lleuger", edició i introducció a cura de D. Sam Abrams, Martorell, Asesiara, 2020, 238 pp. ISBN: 978-84-16948-57-4 [Ignasi Moreta]. - Dolors Poch y Jordi Julià (eds.). "Escribir con dos voces. Bilingüismo, contacto idiomático y autotraducción en literaturas ibéricas", València, Universitat de València, 2020. 246 pp. ISBN: 978-84-9134-572-5 [Santiago Pérez Isasi]. - Vicent Josep Escartí. "La pesta a València (1647-1648). La Memòria de Francesc Gavaldà i la Carta de Pau d’Alacant", «Debats» 37, València, Institució Alfons el Magnànim 2021, 265 pp. ISBN: 978-84-7822-854-6 [Júlia Butinyà]. - Joan Veny + Lídia Pons i Griera (coords.). "Atles lingüístic del domini català". Cròniques del treball de camp, edició a cura de Lídia Pons i Griera, «Biblioteca de Dialectologia i Sociolingüística», núm. XXII, Barcelona, IEC, Secció Filològica, 419 pp. ISBN: 978-84-9965-548-2 [Júlia Butinyà].