L’«Arqueta catalana» de la Biblioteca Reial - Garolera, Narcís (Revista de lenguas y literaturas catalana, gallega y vasca, 2021)
L’article relaciona els títols dels llibres d’escriptors catalans conservats a l’Arqueta catalana de la Biblioteca Reial del Palacio de Oriente, de Madrid. S’hi transcriuen les dedicatòries dels autors —en català, la major part d’elles—, entre els quals destaca, pel nombre de volums, Jacint Verdaguer. La destinatària habitual de les obres és la reina regent Maria Cristina, un retrat de la qual presideix l’esmentada arqueta.