RESEÑA de: Bermúdez Montes, Teresa & Mônica Heloane Carvalho de Sant’Anna (eds.). "Letras escarlata. Estudos sobre a representación da menstruación". Berlin, Frank & Timme, 2016. Colección iBroLiT – Estudos Iberorrománicos de Literatura e Tradutoloxía, 258 pp. ISBN: 978-3-7329-0241-5 - Ayouch, Thamy (Revista de lenguas y literaturas catalana, gallega y vasca, 2018)
-