RESEÑA de: Carbó, F.; Gregori, C. i Rosselló, R. X. (eds.) (2016) La ironia en les literatures occidentals des de l’inici de segle fins a 1939, Barcelona, Publicacions de l’Abadia de Montserrat, 551 pp. - Escudero Alcamí, Trinidad (Revista de lenguas y literaturas catalana, gallega y vasca, 2018)
-