La qüestió catalana a la premsa andalusa del 1930: L’homenatge de Barcelona als intel·lectuals castellans - Sánchez Rodrigo, Lourdes (Revista de lenguas y literaturas catalana, gallega y vasca, 2016)
Projecció a la premsa andalusa de l’homenatge que van rebre els intel·lectuals castellans a Barcelona l’any 1930, en un acte de clar compromís amb la cultura catalana i la imminent proclamació de la II República espanyola. Projection in the Andalusian press of the tribute that Castilian intellectuals receipt at Barcelona in 1930, a committed event with Catalonian culture and the imminent proclamation of the Second Spanish Republic.