RESEÑA de: Roís de Corella, Joan. Obra completa. Estudi i edició de Vicent J. Escartí. València : Institució Alfons el Magnànim, 2013. 359 pp. ISBN: 978-84-7822-654-2. - Gros Lladós, Sònia (Revista de lenguas y literaturas catalana, gallega y vasca, 2015)
-