RESEÑA de: Binimelis, Joan Baptista. Sobre els vicis de les dones i el seu tarannà variable ; Catàleg de dones especialment sàvies. Alexandre Font (dir.). Palma de Mallorca : Lleonard Muntaner, 2014. 349 pp. ISBN: 978-84-16116-16-4. - Marco i Artigas, Miquel (Revista de lenguas y literaturas catalana, gallega y vasca, 2015)
-