RESEÑA de: XVI Col·loqui internacional de llengua i literatures catalanes de l’Associació Internacional de Llengüa i Literatura Catalanes (AILLC) - Marco Artigas, Miquel (Revista de lenguas y literaturas catalana, gallega y vasca, 2013)
-