RESEÑA de: Roca, Rafael (estudi i transcripció). La Renaixença valenciana i el redescobriment del país. El Centre Excursionista de Lo Rat Penat (1880-1911). València: Denes, 2011 - Fenollosa Laguarda, Carles (Revista de lenguas y literaturas catalana, gallega y vasca, 2013)
-