RESEÑA de: Medina, Jaume. Carles Riba i Joan Maragall o la moral de la paraula. Cornellà de Llobregat : Llengua Nacional , 2011. ISBN: 978-84-615-5289-4 - Miquel, Esther (Revista de lenguas y literaturas catalana, gallega y vasca, 2012)
-