RESEÑA de: Lluís R. Valero ; Emili Casanova eds. XXXIV Col·loqui General de la Societat d’Onomàstica : VIII Col·loqui d’Onomàstica Valenciana. València : Editorial Denes , 2010. ISBN: 978-84-92768-35-6 - Cid Abasolo, Karlos (Revista de lenguas y literaturas catalana, gallega y vasca, 2012)
-