No s’han de fer ni aguaits ni camins dubtosos en la mar : obrint nous camins , la tasca del prof. Hauf quant a Ausiàs March. - Martines, Vicent (Revista de lenguas y literaturas catalana, gallega y vasca, 2012)
-