Os primeiros anos do grupo Bilbao (1996-2001) - Acuña, Ana (Revista de lenguas y literaturas catalana, gallega y vasca, 2012)
Estudo das orixes do grupo Bilbao, dos seus rexistros públicos e dos seus espazos de sociabilidade. Estudio de los orígenes del grupo Bilbao, de sus registros públicos y de sus espacios de sociabilidad.