RESEÑA de : Milà, Lluís del. El cortesano. Estudi introductori i text a cura de VicentJ. Escartí. València : Institució Alfons el Magnànim, 2010 - Baydal Sala, Vicent (Revista de lenguas y literaturas catalana, gallega y vasca, 2011)
-