RESEÑA de : Martines, Josep. L’anomenat «lo neutre». L’expressió de l’abstracció en català : una aproximació diacrònica. Alacant/Barcelona: Institut Interuniversitari de Filologia Valenciana / Publicacions de l’Abadia de Montserrat, 2010 - Segura-Llopes, Carles (Revista de lenguas y literaturas catalana, gallega y vasca, 2010)
-