Francesc Butinyà : l’espiritualitat al segle XIX : posicionament ideològic del Pare Butinyà davant els problemes del segle XIX, a la llum de la seva obra "Les Migdiades del Mes de Maig" - Ferrer, Dolors (Revista de lenguas y literaturas catalana, gallega y vasca, 2009)
-