La pastoreta, Fèlix, el llop i Bernat Metge: a propòsit de l’episodi inicial del Libre de Meravelles de Ramon Llull - Marco Artigas, Miguel (Revista de lenguas y literaturas catalana, gallega y vasca, 2013)
-