La data de l’ 1 de maig de 1381 en el "Libre de Fortuna e Prudència" de Bernat Metge: realitat, folklore popular, reminiscències de Dant o mer tòpic literari - Marco Artigas, Miquel (Revista de lenguas y literaturas catalana, gallega y vasca, 2005)
-