Abelló, Montserrat; Aguado, Neus; Margal, Lluísa Julia i Maria-Mercé (1999): Paisatge emergent. Trenta poetes catalanes del segle XX (reseña) - Llorca Antolín, Fina (Revista de lenguas y literaturas catalana, gallega y vasca, 1999)
-