RESEÑAS - Ribera Llopis, Joan Miquel; Moreta, Ignasi; Coderch, Marion (Revista de lenguas y literaturas catalana, gallega y vasca, 2024)
Reseñas de: Víctor Català, La infanticida. Introducción y traducción de Lourdes Sánchez Rodrigo, Granada, Esdrújula Ediciones, 2022, 88 pp., ISBN: 978-84-125542-7-4 Joan Ramon Veny-Mesquida, Primera lliçó sobre mètrica catalana, Publicacions de l’Abadia de Montserrat, Barcelona, 2024, 166 pp., ISBN: 978-84-9191-307-8 Gomila Pere, J., L’obra folklòrica d’Isidor Macabich, Eivissa, Miquel Costa Editor, 2022, 150 pp., ISBN 9788492951574