(untitled) (Revista de lenguas y literaturas catalana, gallega y vasca, 2023)
RESEÑAS DE: Literature, Science & Religion. Textual Transmission and Translation in Medieval and Early Modern Europe, ed. Manuel Bellmunt Serrano i Joan Mahiques Climent, Kassel, Edition Reichenberger (Problemata literaria, 88), 2020, 466 p. ISBN: 9783967280036 Martí, S. + Renedo, X. (eds.) Francesc Eiximenis. Vida, obra i transmissió, Girona, Publicacions de l’Institut de Llengua i Cultura Catalanes, «Estudis sobre Francesc Eiximenis, núm. 3», 2021, 434 pp., ISBN: 9788499841014 Lista de evaluadores de este número Table of contents