De Josep Maria de Sagarra a Carles Riba. Correspondència 1912-1924 - Garolera, Narcís (Revista de lenguas y literaturas catalana, gallega y vasca, 2023)
Transcripció anotada de la correspondència de Josep Maria de Sagarra a Carles Riba els anys 1912-1945. Trenta-una de les cartes són inèdites. Les altres s’havien publicat, sense notes, a la segona edició de les Memòries de Sagarra, però he cregut que les havia d’incloure en aquest epistolari, amb més fidelitat als autògrafs originals i amb la necessària anotació.