París: Roteiro Castelao. Diario 1921 - López Correa, Luz (Revista de lenguas y literaturas catalana, gallega y vasca, 2021)
A.D.R. Castelao (1886-1950) é un dos grandes referentes da cultura e arte galega, así como da política. Neste artigo propoñemos un percorrido polo París dos anos vinte seguindo as anotacións do seu Diario 1921. Acto seguido, unha tarefa de identificación onde trataremos de relacionar as súas vivencias na devandita cidade coa súa obra posterior.