Les tres darreres obres de Josep Maria Benet i Jornet: "Soterrani, Dues dones que ballen i Com dir-ho?" - Prieto Nadal, Ana (Revista de lenguas y literaturas catalana, gallega y vasca, 2021)
En aquest article ens proposem analitzar les tres darreres obres del dramaturg català Josep Maria Benet i Jornet, Soterrani (2008), Dues dones que ballen (2011) i Com dir-ho? (2013), tenint en compte també la posada en escena de cadascuna d’elles, dirigides totes tres per Xavier Albertí.