Reseña de: Antoni Ferrando Francés. Aportacions a l’estudi del català literari medieval, Universitat Jaume I: Castelló de la Plana 2018, 437 pp. ISBN: 978-84- 17429-48-5 - Butinyà, Júlia (Revista de lenguas y literaturas catalana, gallega y vasca, 2020)
-