RESEÑA de: Carbó, Ferran: Paraules invictes. Cinc estudis de la poesia catalana del segle XX, València, Publicacions de la Universitat de València, 2016, 224 pp. - Pol Palleras, Kika (Revista de lenguas y literaturas catalana, gallega y vasca, 2018)
-