"Estudio" (1913-1920): presència i projecció de la cultura catalana en una revista barcelonina d’expressió castellana - Madrenas Tinoco, Dolors; Ribera Llopis, Joan M. (Revista de lenguas y literaturas catalana, gallega y vasca, 2016)
Presentació de la revista Estvdio i rellevància del seu abast en l’estudi de les relacions entre les tradicions ibèriques. Ordenació dels seus continguts filològicament i culturalment catalans. Presentation of the Estvdio review and relevance of its significance in the study of relations between the Iberian traditions. Ordenation of its philologically and culturally Catalan contents.