RESEÑA de: Ferrer, F. Els sistemes d'accés a la Universitat des d'una perspectiva internacional. Barcelona: Consell Interuniversitari de Catalunya, 1996 - Cardenal Gistrau, Sol (Revista Española de Educación Comparada, 1996)
-