Reseña de: Xosé Manoel NÚÑEZ SEIXAS, Internacionalizant el nacionalisme. El catalanisme politic i la quüestió de les minories nacionals a Europa (1914-1936), Valencia, Edtiorial Afers-Publicacions de la Universitat de València, 2010 - Gonzàlez i Vilalta, Arnau (Historia del Presente, 2011)
-