Reseña de: Montserrat DUCH PLANA, Quimeres. Sociabilitat i memòries collectives a la Catalunya del segle XX, Tarragona, Universitat Rovira i Virgili, 2012 - Arnabat Mata, Ramón (Historia del Presente, 2014)
-