Reseña de: David GINARD, Treballadors, sindicalistes i clandestins. Histories orals de República, Guerra i resistencia, Volumen III, Palma, Documenta Balear, 2018 - Aroca Mohedano, Manuela (Historia del Presente, 2019)
-