Josep PUIGSECH I FARRÁS, Nosaltres, els comunistes catalans. El PSUC i la internacional comunista durant la guerra civil, Vic, Eumo Editorial, 2001 - Lardín Oliver, Antoni (Historia del Presente, 2002)
-