La imigració francesa a Cervera segons els capítols matrimonials conservats a l’Arxiu Històric Comarcal de la ciutat (1501-1700) - Llobet i Portella, Josep Maria (Espacio Tiempo y Forma. Serie IV, Historia Moderna, 1989)
-