Reseña de: Reixach Sala, Albert, Finances públiques i mobilitat social a la Catalunya de la Baixa Edat Mitjana. Girona, 1340-1440 - Donado Vara, Julián (Espacio Tiempo y Forma. Serie III, Historia Medieval, 2020)
Reseña de: Reixach Sala, Albert, Finances públiques i mobilitat social a la Catalunya de la Baixa Edat Mitjana. Girona, 1340-1440. Madrid, C.S.I.C., 2018, 389 pp. ISBN: 978-84-00-10385-9