RESEÑA de : Cateura Bennàsser. El crèdit i el sistema financer del Regne de Mallorca (Segles XIV-XV). Palma de Mallorca : Universitat de les Illes Balears - Consell de Mallorca, 2009 - Donado Vara, Julián (Espacio Tiempo y Forma. Serie III, Historia Medieval, 2009)
-