Reader Comments

mot minh tao chap hetttt

by onepiece ACE (2019-12-20)


Umume cedera utama bisa nyingkiri,thiết bị vệ sinh cao cấp Korest nanging kadhangkala ora ana sing ngati-ati yen ana cedera. Malah yen wis diwasa isih butuh perhatian. Saben backpacker kudu duwe pangerten babagan sepindah pertama. Yen ana kacilakan utama, mula bisa mbantu adoh, saéngga duwe ilmu pertolongan cemas penting. Sanajan sampeyan ora ngalami kacilakan utama, isih ana sawetara perkara sing gampang sampeyan bisa nyegah masalah nalika tas ransel.

Sepisanan sing sampeyan butuhake yaiku kit pertolongan pertama sing apik. Iki minangka perangkat penting sing penting. Sampeyan kudu duwe sawetara barang dhasar ing kit sampeyan kanggo mesthekake sampeyan siap meh kabeh perkara sing bisa ditindakake. Dhaptar ing ngisor iki bakal menehi sawetara ide babagan apa sing bakal kalebet.

-Bantu-bantu saka macem-macem wujud lan ukuran

-Apibiotik salep

-Hydrocortisone krim

-Kelir

-Sampeyan alkohol

-Aku bandages

-Handhi sanitizer trọn bộ thiết bị vệ sinh giá rẻ

-Penculake bantalan

-Net tape sepindah

- Paket wayahe

Sampeyan bisa uga pengin nambahi omben energi sing dienggo yaiku item sing apik yen sampeyan kudu terdampar kanggo mbantu njaga energi.

Salah sawijining bagean paling gedhe saka pertolongan pertama yaiku pencegahan. Sampeyan kudu ngerti apa sing bisa ditindakake kanggo nyegah kacilakan. Iki bakal bisa mbantu supaya sampeyan tetep aman ing dalan. Sampeyan kudu mesthekake yen peralatan sampeyan apik. Sampeyan uga kudu nggunakake peralatan protèktif. Gawe rencana sing apik kanggo perjalanan backpacking sampeyan lan nyritakake babagan liya supaya bisa dingerteni yen sampeyan bakal ilang. Sampeyan kudu sinau babagan tanduran beracun supaya sampeyan ngerti apa sing kudu dihindari. Sampeyan uga kudu sinau babagan katrampilan slamet dhasar.

Nanging sampeyan ora bisa nyegah kabeh, dadi sampeyan uga kudu sinau sepisanan sepisanan. Salah sawijining perkara sing paling gedhe yaiku nyoba njaga kabersihan. Iki kalebu nyoba ngresiki tangan kanthi apik sabanjure sadurunge ngobati tatu utawa cedera. Bakteri tuwuh kanthi cepet lan sawise ngenalake kedadeyan cedera bisa cepet banget. Sampeyan kudu melu kursus sepisanan kanggo ngrampungake dhasar, dadi yen sampeyan mbutuhake veer sing ngerti sampeyan ngerti https://korest.vn/kinh-doanh-gach-op-lat-va-dien-nuoc